кадър: bTV Редактор: Александър Кадиев започна сам днешното издание на Преди обед“

...
кадър: bTV Редактор: Александър Кадиев започна сам днешното издание на Преди обед“
Коментари Харесай

Сашо Кадиев остана сам в студиото на bTV, Деси Стоянова е болна

кадър: bTV 

Редактор: 

Александър Кадиев стартира самичък днешното издание на „ Преди обед “ по bTV. Причината е, че партньорката му в ефир Десислава Стоянова е болна. По думите му тя е настинала и с цел да не кашля и киха в ефир, е по-добре да си стои у дома.

Остават 101 дни до края на годината, с това пресмятане стартира срещата със феновете Кадиев. Той добави, че това е добър мотив да се сетим за обещанията, които сме дали при започване на 2021-а и да стартираме да ги изпълняваме. „ Аз дадох обещание да не закъснявам и да не хапвам в ефир “, сподели водещият и добави, че през днешния ден просто не е било допустимо да не съблюдава най-малко едно от двете обещания, тъй като се постанова да води предаването самичък. Той призна, че най-вероятно Деси Стоянова го гледа и брои грешките, които той ще направи по време на програмата.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР